Snart är jag

ledig några dagar! Känns toppen! =)
Synd bara att det verkar som det blir piss väder! Men det finns alltid saker att göra inne så det ordnar sig nog!
Ska hämta vovvsen senare idag... Sen sticker vi till Lönnberg och dolar och fixar lite... Det är en vägg som ska tas ner.. Vi ska binda flugor, cykla med hundarna, leta efter en försvunnen laddare och självklart mysa! ;)
Jag sov fruktansvärt dåligt igår efter jobbet... 3 timmar!! hade myror i hela kroppen och ont i en vrist! Kunde inte bli värre!
Sen kom hjärtat förbi och jag ville se hur stark han va! haha! stackarn! ;) man är som en tönt ibland... fast igentligen heter det nog övertrött! =) Ibland kan det vara hur kul som helst att vara riktigt trött... allt är kul och man har inga bekymmer=) Inte jag iaf..
Om fyra veckor kommer lill valpen! ;) sötsöt! Får lov att lägga upp nå pics när han har hunnit landa.

Träffade en gammal farbror som va en god vän till min Farfar.. Jättekul! =) Jag hann aldrig träffa Farfar Elon.. så självklart är det skoj att höra en massa om honom! ;)

Hade velat fara till Malgonäs i veckan och fiska men jag har dåligt om tid och vädret är inte det bästa för harrfiske.. så det får bli en annan gång helt enkelt!

På fredag åker jag,Robban,Miken,Erika och Connylainen upp till fjälls! ska bli superkul! En helg fullt med fiske, god mat, gott sällskap, skratt och vackra vyer! =) I like it! eller Yes Yes som robban brukar säga=)
Nu tänker jag gå och dricka en kaffe kopp och invänta morgon rundan!
Här kommer lite bilder från förra veckan!

Puss och kram på er alla!


Koka kaffe och grilla en fläskbit är inte helt fel!

Här binder jag en Discofluga i hög kvalité!

Mitt Hjärta! ;)

I väntan på stor abbarn! ;)   (som jag aldrig fick)

Fikapaus! ;) Jag och Miken grillar fläsk!

Och slutligen mig själv! ;)
Kraaam!


RSS 2.0