jobb,plugg,jobb,plugg.. .. .. ..

jag hinner verkligen inte med att göra allt skolarbete.. blir så frustrerad och irriterad! Det är så viktigt att få sova ordentligt när man jobbar natt men sedan skolan började i höst har jag inte sovit nå mycke alls! Att jobba 10 timmar och sova 2 är inte normalt! (djup suck)!
Det går då bra på jobbet just nu iaf, än så länge.. förhoppningsvis så sover jag en massa timmar när jag kommer hem men det är ingen självklarhet när man bara ligger och tänker på den där jäkla läxhögen som bara växer och växer! Ska iaf försöka att sätta mig ner när jag har vaknat och kämpa på en stund.. Om inte annat får jag försöka göra lite på jobbet när det bli en lugn stund..=)
Carola hade med sig en massa goda grönsaker och dipper inatt! mm! i like it!! ;) länge sen man åt nånting sånt gott! ;) mumma!
Va hem till vilhelmina i tisdags för att umgås lite med mami och bror.. körde till Granåsen på torsdagen och träffade jägarna över en kopp kaffe;) mycket trevligt!
Robban hade ju sparat ut till slutspelsskägg... men döm av min förvåning så rakade han bort rubb och stubb igår!! jag höll inte ens på att känna igen min egen karl?! ;) jämarns se fin han blev! Han, Arn, Barbro och Sören åkte till Begnäs igår.. Dom ska jaga lördag och söndag så förhoppningsvis så går det bättre för Robban än för älgarna=)

Jag och Erika va och kikade på Flickan som lekte med elden igår (fredag).. den va riktigt riktigt bra! dock ganska otäck men ändå bra!
När jag va hemma på näset så rensade jag lite bilder från kameran.. tänkte jag skulle lägga upp några av dom här. Det är verkligen en blandad kompott!





Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut. ;) Älskar dig Robert!

Torsdag...

Jobbade nu natten som va tillsammans med Ull Ull och Jessica..;) Det gick kanon bra! Nu inatt blir vi ett nytt gäng..=) Arn har varit hos Camilla idag..;) det hade tydligen gått jättebra! han hade busat med hundarna och barnen så han var riktigt riktigt trött när jag skulle hämta han..=) sötnos!
Robban och Sörre kom hem med nå kött igår.. Sålde lite till Faster så hon kom förbi och hämtade det..=) Det kommer mer kött sedan så vi blir då inte utan..
Imorn ska jag lämna av Arn hos Camilla en liten stund och sen efter att Barbro har slutat så ska vi käka en gomiddag och dricka ett glas rött;) Det ser jag fram emot!
Gubben fick skjuta en kviga idag! Bra jobbat!
Jag känner mig sååå stressad inför skolan! jag blir fullkomligt bokstavligt Galen!!!! Det är så mycket att göra så jag vet inte åt vilket håll jag ska titta?? Det är verkligen tufft att plugga och jobba samtidigt! det misstaget gör jag aldrig om igen! Ska försöka att kämpa på och hålla ut tills sommarn tills jag är klar! Pust!

Nu är middagen klar!
Lev å må gott folk!;)

Love you Robert O! ;) du är mitt livs kärlek! Min kärlek till dig är oändlig!



/SandraMarie

Älgjaktspremiär 2009!

här sitter jag och snorar och hostar... blev ingen älgjaktspremiär för mig.. forhoppningsvis så hinner jag till helgen eller nästa vecka istället.. ;)

Dom jagar liks på b-licensen nu i granåsen så jag får sikta in mig på nästa vecka..=)
Jobbade fredag och lördag natt... men igår mådde jag inte alls bra så jag fick ringa och sjukanmäla mig. Håller tummarna på att jag ska bli frisk så jag hinner vara på skolan nånting i veckan..=)
Köpte mig en bil förra veckan! Jag är jättenöjd! =) Känns skönt att man slipper tigga om skjuts hela tiden och att man kan köra och tuta när man vill ;)
Nu har jag adressändrat så nu bor jag i Lönnberg tillsammans med Robban, Krutte,Scott och Arn;) hela konceptet känns lite mansdominerat;) men det ska jag nog klara av..=) Trivs kanon bra i lönneberga! Det är ute i skogen men ändå bara 1 mil från civilisationen;) Helt perfekt!
Mamma, Pappa och Henke kom förbi i lördags och åt middag med jag och robban..;) Vi bjöd på den berömda Älgskavsgratängen;) den blev väldigt lyckad tyckte Malgonäsarna! ;) dom sa att det va det godaste som ätit på länge...=) Det är bra betyg!
Mamma blev väldigt förtjust i Arn! jag tror att hon ville ta med honom hem! ;)

Nä nu ska jag ta och försöka friskna till lite;)

Puss på dej min älskade Robert! Du förgyller mina dagar! ;) Älskar dig så mycket!

/SandraMarie

Kärringmiddag!

Jag och Jessica har våran traditionella kärringmiddag som vi brukar kalla det....=) Det innebär sill,pären,gravad lax,kokta ägg,romröra,ost,marinerade vitlöksklyftor m.m....=)
Just nu håller vi på att slinga mitt hår..;) Jessica är bäst! ;)

Baby är ute och jagar med mackan..=) 


Love you honey!
Puss!!
Ps: Det är inte mitt hår på bilden...=)
Ds.

RSS 2.0