en massa plus!

Hej å hå!
Finns många plus i mitt liv just nu;) har kommit fram till att det finns tillräckligt mycke plus för att man ska må toppen!
Det största +-et är Robert ;) Han har en stoor plats i mitt hjärta! He löva ja!
det andra är att jag äääntligen ska få gå på månadslön! tog ju en jämarns tid men nu så! jag trivs på jobbet, än fast det har varit stressigt med skolan och jag har en massa rester kvar.. men utan jobb skulle man ju inte klara sig. Känns också bra att man skaffat lägenhet.. nu är jag ju inte där så ofta iofs, men den finns där ifall man skulle behöva den=)
mina underbara kompisar och klasskompisar! Tur att ni finns! ;)
Nu när jag har gjort denna natt så blir det att fara hem och packa och sen dra iväg till Bergnäs.. Mina svärföräldrar och EO är redan där;) he bli kanoners! får dock inte glömma att jobba med resterna och plugga inför provet som vi ska ha på tisdag och redovisningen på måndag.. suck! längtar tills man får ha en helt ledig helg utan skolarbete att tänka på..
Nästa helg är jag också ledig så förhoppningsvis så åker jag till Malgonäs och hjälper min far med klyvningen.. han har kapat upp så det är bara att sätta igång!

Va ju som tänkt att jag, Erika och Mikal skulle fara å skjuta idag (torsdag) men jag får ta det till veckan istället.. ;) he ska bli kul! att panga lite är aldrig fel=)
Det gick föresten jättebra i Boliden på mönstringen... Krutte blev godkänd för registrering så nu blir det att röntga höftena och ögonlysa han så ska det nog gå bra! =) Han va jätteduktig! no problemas!

nä gott folk! nu ska jag ta och plugga lite mellan larmen och sen svi av 06-rundan, rapportera och gå hem!
Sköt om er och ha en trevlig helg för det ska jag ha!
Puss*



en ny vecka...

Nu har jag klarat av den här helgen också! Har nästan nyss kommit hem från jobbet så nu har jag slängt i mig lite käk och ska snart vidare på skolan. Jag måste säga att det är ett h-vete att jobba natten och sen sitta på skolan och försöka få nånting gjort en hel dag utan sömn.. man blir nästan deppad... Fast nu är de sista gången för vi slutar ju snart och jag är ledig nån helg framöver..=)
Idag efter skolan åker jag till Lönnberg för att sköta om vilddjuren.. Dom fick jag på köpet i och med att jag träffade min karl;) Min "storebror" Robin kommer till Storuman idag på en snabbvisit=) det ska bli himla kul! har inte träffat han på mer än 5 år!

åh jag har sån ångest! jag har inte haft möjlighet att jobba med skolarbete en endaste gång i helgen! Det känns så ovärt att bara sätta sig ner några enstaka minuter. Helst ska man ha flera timmar ledig till skolarbete så man slipper tänka på att man ska hinna sova så man orkar jobba natt.. aja.. får lägga på ett järn på skolan måndag,tisdag och resten av veckan istället..=)

Mitt hjärtegull kommer inte hem från stan förän på tisdag kväll.. på onsdag ska jag till vilhelmina för sjukhusbesök och sen blir det jobb ons, tors... i bästa fall hinner vi träffas en snabb sväng efter att han slutar jobba på torsdag...=) men de kändes alldels för länge... Tur är väl att jag får mysa med Krutt och Scott ikväll;) mina killar!
Får väl se vad som händer i helgen.. Skulle inte vara helt fel med en grillning faktiskt! ;)

nä, nu ska jag jobba! Bjuder på lite blandade pics! ;)
Kraaam

Bäverjakt

Robert O ;)

Skinnjacka ja tack! ;)

Min kille Scott!

Min andra kille Krutov!

Fick denna keps av Kurtan! Tack! ;)
Nä, nu ska jag iväg på skolan snart och plugga!
Puss på er alla!
/Sandra

Lördag

Ja nu har det blivit lördag!
Klockan är bara ett på natten och jag är redan trött, det rimmar dåligt..
Hur som haver.. ...
Jag har då äntligen fått till mitt internet nu, det enda som strular är MSN... får icke det att fungera. Så om nån känner sig villig att hjälpa mig så varsegod!
Jag och Robert va förbi hos Connylainen en sväng (igår) och fick oss nå kaffe;) Fick även kika på bilderna från 30 års kalaset.. och som vanligt så gör man sig såååå otroligt bra på kort! fy feun! Nästa gång nån tar fram en kamera så får dom gott nöja sig med mitt bak huvve!

Känns lite trist att inte kunna fara ut på isen å pimpla längre.. =( Finns de nå mysigare? synd bara att man inte har kommit sig ut mer än vad man har gjort.. ja ja..
Får väl ta igen alla fiskar jag har missat nu i sommar i stället...=)

Men nu banne mig är jag ledig några helger framöver! är såå less på att jobba helg! Det är så trist! dels för att man vill ju hinna sitta i lugn och ro nångång med skolarbete utan att behöva bekymra sig över att man måste på jobbet... åsså för att man inte kan starta igång nå större projekt.. Skulle ju vilja måla och tapetsera.. Men de hinns väl sedan hoppas jag!
Nu ska jag ta och drick en kaffe kopp och knata iväg och göra 02.00 rundan här på bygget!

Adjöö...
/Sandra

RSS 2.0